Seribu Kenangan Hidupku!!!

By: zura robiai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Jan-2010 00:29 Email | Share | | Bookmark
Beralih arah

Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha..
tak mau download gambar...sakit hati mama la...

untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka...
mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga...

silalah layari blog kami yang tak seberapa..
http://juita77.blogspot.com/


Thursday, 19-Nov-2009 23:53 Email | Share | | Bookmark
Hari Penyampaian Hadiah Tadika Naluri Iman

Pengetua...Cikgu Yani yang sangat baik hati
nurin datang bagi sokongan pada abangnya..
Iman bersedia untuk memulakan persembahan
View all 10 photos...


Ahad lepas bersamaan 16 November 2009, Tadika Naluri Iman telah mengadakan hari penyampaian sijil dan hadih kepada para pelajarnya..
Majlis bermula seawal jam 8.30 pagi bertempat di perkarangan tadika. Ramai parents yang hadir sama memberikan sepenuh sokongan kepada anak masing-masing...
Suasana sungguh meriah dan para ibu bapa begitu teruja sebaik pengacara majlis memberi salam...
Acara dimulakan dengan persembahan lagu Negaraku dan lagu Tadika Naluri Iman..terharu mama tengok anak2 kecil menyanyi bersama..sangat comey..
Acara diteruskan dengan persembahan anak2 tadika dan bacaan doa yang dihafal oleh adik2 kecil ini..
masing2 begitu berbakat....selain itu, masing2 tak gentar berhadapan dengan hadirin..

Selain persembahan sembahyang dari adik2 yang berumur 6 tahun, ada persembahan tarian agogo, tarian sumazau (ye ke...ke mama salah?), tarian hawaii serta persembahan dari adik2 yang berumur 5 dan 6 tahun. Terhibur mama menyaksikan keletah adik2 kecil ini...sungguh menghiburkan..
Selain persembahan, ada pulak cabutan nombor bertuah. Dengan tak disangka-sangka nombor mama telah terpilih...memang bertuah la anak2 mama ni ha....

Acara kemuncak adalah penyampaian hadiah serta sijil kepada anak2 tadika. Mama pun teruja gak, macam la mama yang naik pentas kan...
Bangga tengok Iman naik pentas....menghabiskan sessi pembelajarannya tahun ini..
Acara keseluruhan telah tamat pada jam 11 pagi...


Monday, 2-Nov-2009 07:10 Email | Share | | Bookmark
Sambutan raya Suruhanjaya Koperasi Malaysia Negeri Selangor

kami ngah busy wat preparation
mama dan wawa..
 
View all 27 photos...
Sambutan raya yang sangat meriah..
walaupun penat tapi seronok...makanan banyak sampai leh tapau bawak balik.






Wednesday, 28-Oct-2009 02:48 Email | Share | | Bookmark
Delay entry-------Open House

2 H makan mee
nana dan anaknya
the 'tuan rumah'
View all 17 photos...

kami dengan tuan rumah yang sentiasa menawan..



Majlis rumah terbuka ini diadakan oleh Puan Intan Zulaili pada hari raya ketiga. Tuan rumah telah menyediakan pelbagai juadah yang enak hasil tangan tuan rumah sendiri. Sangat sedap okeh...
Anak-anak mama pun behave jer masa ni walau ada sekali dua gak la si kembar tu melalak. Mama buat dek saja okeh...mama nak nyembang...hahaha...kesian anak-anak ku..
Majlis ini juga dibuat sempena rumah baru si tuan rumah. Memang cantik la rumah dia...luas tu.. Entah bilalah mama nak dapat rumah cantik sebegitu...


mama dan anakanda kesayanganku..


di hadapan rumah intan yang cantik...


Wednesday, 30-Sep-2009 23:43 Email | Share | | Bookmark
Raya Aidilfitri 2009

 




Dah hampir 2 minggu kita menyambut hari lebaran..
baru hari ni mama berkesempatan nak upload gambar raya..
busy je memanjang...kerja tak pernah habih..

raya tahun ni memang best la..
budak2 dah besar so rasa senang sikit..
tak yah nak pantau setiap minit pergerakan depa....
masing2 dah pandai buat hal sendiri..

hannan dan husna sangat comel tau memakai baju kurung..
sedondon dengan kakaknya awin..
iman lak tak de kerja lain....pagi2 buta dah bertandang rumah pakciknya..
cuti raya ni, iman asyik main je...
makan pun kena panggil....kalau tak panggil tak makan pun tak pe..

pagi raya pertama mama sekeluarga pergi studio gambar..
nak tangkap gambar keluarga cantik2 la..
tapi 2H buat perangai...melalak tak henti2...
takut tengok muka cina apek tu kot..
adoi la...
apa boleh buat....tangkap gak la gambar walau melalak tak hingat kan..
hasilnya.....gambar cantik gak la walau ada adegan melalak..
puas hati..
insyaallah tahun depan leh la tangkap lagi...




3 beradik yang sedondon...cute sangat..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net